Fólie

Fólie jsou základem bezpečné přepravy zboží. Dodáváme stretch, bublinkové i polyetylenové fólie různých rozměrů.

Stretch folie

Stretch fólie jsou nezbytným prvkem pro balení a zabezpečení vašich produktů. Nabízíme širokou škálu druhů této fólie.

Jejich využití je mnohostranné – od balení palet a ochrany zboží před prachem a vlhkostí až po zajistění stability nákladu během přepravy.

Pružně a pevně fixuje

Strojní fólie

Strojní balení stretch fólie má nejčastěji váhu mezi 12 až 25 kg a je vhodná pro průmyslové poloautomatické nebo automatické odvíjecí stroje.

Ruční fólie a granátky

Ruční balení stretch fólie má obvykle šíři 50 cm slouží k balení a vícekusových průmyslových výrobků či zásilek. 

Granátky dobře poslouží při fixaci drobného zboží nebo k uchycení několika krabic dohromady.

Barevné

Jsou téměř neprůhledné a umožní Vám barevně označit jednotlivé zásilky. Za to černá fólie je zcela neprůhledná a zajišťuje diskrétnost zásilky. Snižuje riziko vykradení paletové jednotky nebo balíků.

Nanotechnologie

Vynikají obdobnými vlastnostmi jako výše zmíněné fólie ačkoliv jsou tenčí. Jedná se o ekologicky příznivější variantu fólií, protože  jejich hlavní vlastností je menší množství použitého materiálu.

Bublinkové folie

Bublinkové fólie jsou skvělým doplňkem pro ochranu zásilek během přepravy. Jejich využití není pouze o ochraně proti nárazům, ale také o zachování produktů v perfektním stavu.

S našimi bublinkovými fóliemi můžete být jistí, že vaše zásilky dorazí bezpečně a bez poškození do cílové destinace.

Zboží jako v bavlnce

Potravinářské folie

Kromě běžného balení produktů jsou potravinářské fólie ideální pro ochranu potravin před oxidací a znečištěním, což prodlužuje jejich trvanlivost a zachovává jejich čerstvost.

Díky své flexibilitě a odolnosti jsou nezbytným partnerem pro každého výrobce či distributora potravin.

teplotní odolnost -40°C až 100°C

Termo-smrštitelné folie

Tyto fólie mají schopnost se smršťovat pod vlivem tepla a to umožňuje perfektní přizpůsobení se tvaru předmětu a zajištění bezpečného balení.

Díky nim můžete snadno ochránit své zboží před poškozením a zajistit elegantní prezentaci vašich produktů.

dokonale se přizpůsobí

Překrývací folie

Překrývací folie jsou dalším prvkem pro ochranu a zabezpečení vašich produktů.

Dělíme je nejčatěji na dvě hlavní skupiny – HDPE a LDPE. HDPE fólie je známá svou odolností a pevností, zatímco LDPE fólie je flexibilní a odolná vůči prasknutí.

univerzální odolnost

Kartony

100% recyklovatelná kartonáž pro vaše podnikání. Dodáváme vlnitou a hladkou lepenku, klopové krabice, proložky, zajistíme individuální výseky i mřížky pro efektivní a nízkonákladové balení.

Vlnitá lepenka

Vlnitá lepenka je skvělým materiálem pro balení díky své flexibilitě a odolnosti.

Vyrábí se v různých rozměrech, což umožňuje široké využití pro ochranu a zabezpečení různých typů produktů.

Všestranné využití

Krabice

Potřebujete kartonové krabice na míru pro své produkty? Nabízíme širokou škálu rozměrů a možností výroby, aby vaše zboží bylo bezpečně a efektivně zabaleno.

Zajišťujeme výrobu kartonových krabic dle normy FEFCO.

na míru i FEFCO

Proložky

Kartonové proložky jsou ideálním doplňkem k vašim balicím potřebám. Jejich různé rozměry a pevnost zajistí spolehlivou ochranu při manipulaci s balenými produkty.

Díky nim můžete snadno a efektivně zabalené zboží skladovat a přepravovat bez obav.

Pro stabilitu palety

Hrany a tubusy

Díky kartonovým hranám z vrstvené lepenky budou balíky pevněji stohovatelné a zajištěné pro bezpečný transport.

S kartonovými hranami bude vaše zboží dobře chráněné během každého přepravního procesu.

Chrání před odřením

Pytle a sáčky

Pytle a sáčky různých rozměrů, materiálů a barev. Velké a pevné pytle na odpad, ZIP sáčky, sáčky do koše nebo sáčky na potraviny. Zajistíme vše.

Odpadkové pytle

Odpadkové pytle jsou nedílnou součástí každého domácnosti či pracoviště.

Existuje mnoho druhů těchto pytlů s různými vlastnostmi a barvami, které slouží k efektivnímu a hygienickému ukládání odpadků. Jejich využití je skvělé nejen při běžném nakládání odpadu, ale také při třídění a recyklaci.

Parťák do úklidu

ZIP sáčky

Zip sáčky jsou nezbytným pomocníkem při skladování a balení menších předmětů. Díky jejich transparentnímu provedení máte okamžitý přehled o jejich obsahu, což usnadňuje třídění a personalizaci.

Ať už potřebujete ochránit hračky, potraviny nebo drobné zboží, zip sáčky jsou univerzálním řešením.

Bleskurychlé uzavření

Potravinářské papírové sáčky

Dodáváme široký výběr papírových sáčků různých tloušťek a vrstev, které vám pomohou nahradit klasické plastové sáčky a přispět k ochraně životního prostředí.

S papírovými sáčky na svačinu i na odpad budete mít vždy užitečné a ekologické obaly na míru vašim potřebám.

Skvělá prodyšnost

LDPE pytle různého využití

Využijte LDPE igelitové pytle jako praktického a hygienického řešení pro balení, stěhování či skladování vašich věcí.

S polyethylenovými pytlemi získáte odolnou ochranu před prachem, vlhkostí a moly, zatímco jejich pružnost umožní opakované využití. Díky izolační schopnosti tyto obaly eliminují nepříjemné pachy a poskytují bezpečné balení pro vaše potřeby.

Zakryje i celou paletu

Lepící pásky

Dodáváme lepící pásky různých rozměrů, typů a barev.

Akryl

Akrylové lepicí pásky jsou ideální volbou pro lehčí a středně těžké zásilky, přičemž jejich ekologické složení a vysoká odolnost vůči UV záření zajišťují dlouhou životnost.

Pro nejlepší výsledky je doporučeno aplikovat je na čisté a hladké povrchy při teplotách nad 10°C, čímž dosáhnete optimální adheze a pevného spojení materiálů.

Ekonomické řešení

Hotmelt

HOTMELT lepidlo na bázi syntetického kaučuku se vyznačuje rychlou a silnou přilnavostí, přičemž se aplikuje v roztaveném stavu bez obsahu rozpouštědel, což šetří povrch lepeného materiálu.

Skvěle funguje i při nižších teplotách a nabízí kvalitní mechanické vlastnosti, což jej činí ideálním řešením pro efektivní strojní balení.

Zvládne i 0 °C

BIOsolvent / Solvent

Lepicí pásky typu SOLVENT jsou skvělou volbou pro náročné aplikace, kde jejich vysoká počáteční přilnavost a dlouhá životnost zajistí spolehlivé upevnění různých materiálů v širokém spektru teplot.

Jejich vynikající výkon a nejtižší odvíjení je činí nezbytnými pro efektivní balení a ochranu vašich produktů.

Vynikající lepivost

Pásky s potiskem

Díky lepící pásce s potiskem Vás zákazníci ihned poznají!

Častým potiskem je logo nebo jednoduché reklamní sdělením. Potištěná lepicí páska také dobře funguje jako ochrana před nepovoleným vniknutím do zásilky, protože její narušení je snadno rozeznatelné.

individuální řešení

Páskovací materiál

Vázací pásky vhodné k fixaci kartonových krabic nebo palet se zbožím. Mají vysokou pevnost a odolnost proti roztržení.

PP pásky

Vázací pásky z Polypropylenu jsou ideálním řešením pro efektivní balení na ručních, poloautomatických i automatických strojích.

Jejich nízká hmotnost a odolnost vůči vlhkosti a chemikáliím zajišťují spolehlivé a přizpůsobivé vázání, které se přizpůsobí jakémukoliv tvaru produktu.

Skvělý poměr pevnost vs. cena

PES pásky

Textilní polyesterové pásky nabízejí výjimečnou pevnost a odolnost, což je ideální pro bezpečné upevnění těžkých nákladů.

Důmyslné tkaní zajistí, že pásky šetrně omotají vše, co potřebujete zajistit, bez poškození povrchů, a zároveň jsou odolné vůči různým vnějším vlivům.

Ideálně se přizpůsobí

PET pásky

Pásky z recyklovaného PET materiálu kombinují moderní technologie s ekologickým přístupem. Díky odolnosti vůči povětrnostním vlivům a možnosti recyklace představují ideální volbu pro ochranu a stabilizaci vašich produktů.

S embosovaným povrchem jsou tyto pásky kompatibilní jak s automatickými páskovači, tak s ručními zařízeními.

Vysoká pevnost a pružnost

Palety

Dřevěné, plastové a kovové palety, které splňují rozmanité potřeby vašich výrobních a logistických procesů. Nabízíme palety s ověřenou pevností a trvanlivostí, pro bezpečný transport vašich výrobků.

EUR a EPAL

Představují standardizovaný způsob skladování a přepravy zboží, který zajišťuje efektivitu a bezpečnost při manipulaci s různými produkty.

Díky své robustní konstrukci a univerzálním rozměrům jsou ideální pro optimální využití prostoru ve vašich logistických procesech.

Certifikace zaručena

Průmyslové palety

Průmyslové palety o velikosti 120x100cm jsou skvělým řešením pro efektivní manipulaci a organizaci vašich produktů.

Díky jejich zesílené konstrukci jsou ideální pro přepravu i těžších břemen, což z nich činí klíčový prvek každého logistického řetězce.

Uveze toho více

Jednorázové palety

Naše jednorázové palety jsou vždy navrženy s ohledem na maximální efektivitu a přizpůsobitelnost potřebám vašich projektů.

Zajistíme pro Vás výrobu palet na míru, které splňují specifické požadavky vašich výrobních procesů.

Levné, přesto kvalitní

Atypické palety

Atypické palety jsou klíčovým prvkem moderní logistiky, které umožňují efektivní využití prostoru a usnadňují manipulaci s různými typy zboží.

S nástupem moderních výrobních procesů a rozmanitosti materiálů zajišťují nejen vyšší adaptabilitu v distribučních procesech, ale hlavně ochranu výrobků během přepravy.

Vyrobíme na míru

Plastové palety a boxy

Plastové palety a boxy představují v průmyslu inovativní řešení pro efektivní skladování, přičemž jejich odolnost a nízká hmotnost přispívají k optimalizaci logistických procesů.

Díky snadné údržbě a recyklovatelnosti se stávají ekologickou alternativou k tradičním dřevěným paletám.

Šetří lesy

Obalová technika

Páskovací, ovinovací i balící techniku pro každého zákazníka přesně na míru jeho potřebám.

Ruční páskovačky

Ruční páskovačky jsou perfektním řešením pro efektivní a spolehlivé balení široké škály produktů v průmyslovém i maloobchodním prostředí.

Díky intuitivnímu ovládání a spolehlivosti zaručují, vždy precizní a profesionální zabalení, což přispívá ke snížení nákladů a k úspoře cenného času ve vašem pracovním procesu.

Může cestovat po skladu

Aku páskovačky

Aku páskovačky jsou nejpoužívanější pomocníci pro pohodlené a precizní stahování pásek.

Díky jednoduchému ovládání a svému výkonu zaručují rychlost při balení a šetří tak velkou měrou síly obsluhy. Proto jsou aku páskovačky tak oblíbeným pomocníkem každého vetšího skladu.

Extrémní utahovací moment

Páskovací stoly

Páskovací stoly představují klíčový prvek v moderním průmyslovém balení, poskytující efektivitu a preciznost v každém kroku procesu.

Díky inovativní konstrukci a variabilitě funkcí jsou ideálním řešením pro balení různých typů středně velkých produktů, čímž zajišťují bezproblémový průběh expedice.

Ušetří hromadu času

Ovinovací stroje

Ovinovací stroje hrají zásadní roli v automatizaci balicích procesů a poskytují spolehlivé zabalení zboží během pro jeho transport a skladování.

Díky jejich jednoduchému ovládání se výrazně zvyšuje produktivita, šetří síly pracovníka a snižují ztráty, což je zvlášť důležité v dynamickém prostředí každého průmyslového provozu.

Zajistí průtah až 300%

Napište nám!

2 + 9 =

O nás

Obalový materiál

Náš tým

Kontakty

Politika kvality

Zásady zpracování os. údajů

+420 702 127 587

info@profiservis.com

OFFICE PARK
Poštovní 338/4
Karviná 733 01

IČ: 28656725
DIČ: CZ28656725

Spol. zapsaná v O.R. Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 37412